Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Poslovna etika i usklađenost

Težimo biti predvodnik u globalnom prijelazu na sustave obnovljive energije i isticati se svojim etičkim pristupom poslovnom sektoru i upravljanju dionicima. Djelujemo u nizu različitih okruženja te se redovito susrećemo s etičkim dilemama. Naporno radimo kako bismo utvrdili spremnost za sigurno rješavanje ovih dilema, u skladu s našim pristupom nulte tolerancije za korupciju.

Etika: dobra za društvo i dobra za poslovanje

Vjerujemo da su visoki etički standardi dobri i za tvrtku i za naše poslovanje; predani smo njihovu poštivanju u našoj korporativnoj kulturi te u svim našim poslovnim aktivnostima. Ova predanost utjelovljena je u našem kodeksu ponašanja, kodeksu ponašanja dobavljača, poslovnoj strategiji i poslovnim procesima.

Imamo nultu toleranciju na korupciju. Ne nudimo, ne dajemo, ne prihvaćamo, ne tražimo niti primamo mito ili druge neprimjerene koristi i beneficije. Također radimo na osiguravanju i uspostavljanju poštene konkurencije, izbjegavamo neetične poslovne partnere, štitimo osobne podatke i sprječavamo sve oblike prijevara.

Od svih koji rade s nama i za nas očekujemo da poštuju naše visoke etičke standarde te potičemo prijavljivanje zabrinutosti i problema, i interno i eksterno.

U 2020. godini ispunili smo svoj cilj od nula ozbiljnih incidenata vezanih uz usklađenost. Ponosni smo što smo to postigli, ali imamo na umu da i dalje moramo biti predani tom cilju. Stalno nastojimo osigurati snažnu kulturu etike i radimo na mogućnostima za njezino poboljšanje.