Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Naš proces prijave

Jeste li se prijavili ili razmišljate o prijavi za radno mjesto u našoj tvrtki? Evo nekoliko informacija o tome što možete očekivati.

1.    Prijava

Prijavite se izravno za radno mjesto koje vas zanima prateći poveznicu u samom oglasu. Pošaljite svoj životopis (CV), molbu, diplomu i/ili druge relevantne dokumente. Vaša prijava i dokumentacija moraju biti na istom jeziku na kojem je oglas za posao.

Nakon što primimo vašu prijavu, primit ćete e-mail koji to potvrđuje.

2.    Razgovori i testovi vezani uz posao

Budete li izabrani kao kandidat, bit ćete pozvani na prvi intervju. Tijekom većine procesa zapošljavanja u Statkraftu održava se više krugova razgovora prije no što bude donesena konačna odluka. Od vas se tijekom procesa zapošljavanja također može tražiti da pristupite testu sposobnosti, testu osobnosti i/ili da napravite studiju slučaja (case study) ili drugi test vezan uz posao.

3.    Provjera pozadine

Budući da Statkraft upravlja kritičnom infrastrukturom i uslugama u nekoliko zemalja, provodimo određenu razinu provjere prošlosti i preporuka prije nego što kandidatu ponudimo posao.

4.    Ponuda

Odabrani kandidat dobit će od nas ponudu te ćemo zajedno dogovoriti datum početka rada. Preostali kandidati bit će obaviješteni da je radno mjesto popunjeno. Čak i ako prijava za posao ne rezultira ponudom, svejedno potičemo motivirane kandidate da prate naše stranice vezane uz karijeru te da se ponovno prijave ako se pojavi radno mjesto koje ih zanima.

Imajte na umu da se proces zapošljavanja u Statkraftu može razlikovati ovisno o poziciji za koju ste se prijavili, kao i ovisno o zemlji u kojoj se pozicija nalazi.

Vježbenički program ima zaseban postupak prijave.