Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Zemljoposjednici

Želite li se boriti protiv klimatske krize te si istodobno osigurati dugoročnu zaradu? Možemo razvijati projekte solarnih i vjetroelektrana zajedno.

Imate li nekretninu koja bi mogla biti pogodna za proizvodnju solarne energije ili energije vjetra?

Provest ćemo besplatan i neobvezujući test prikladnosti vašeg zemljišta. U tom procesu s vama usko usklađujemo individualne potrebe područja i uzimamo u obzir vaše potrebe. Ako je vaša nekretnina prikladna i odgovarajuća, osigurat ćemo vam redovit prihod od najma kroz brzu implementaciju projekta koji je orijentiran ka konkretnom cilju.

Torbjörn Bergkvist

Jeste li već vlasnik projekta obnovljive energije i tražite li partnera s kojim biste ga dodatno unaprijedili i razvijali?

Već dugo upravljate vjetroelektranom i sada ste suočeni sa sljedećim pitanjem: isplati li se i dalje je nadograđivati? Mi smo na vašoj strani, a zahvaljujući našem tehničkom znanju možemo vam ponuditi kompletan savjet u oba područja. Zajedno možemo razjasniti koji bi se dobici mogli očekivati u budućnosti.

S nama idete u pravom smjeru: krećete na trajan put energetske tranzicije i imate jamstvo održivog prihoda.

  • Od početne projektne ideje do stabilnog puštanja postrojenja u rad, mi razvijamo projekt u bliskoj i stalnoj koordinaciji s vama i vašom lokalnom zajednicom.
  • Kao vlasnik zemljišta, ne morate snositi troškove ni rizike razvoja projekta. Mi vodimo brigu o izradi procjena, kao i o odobrenjima i autorizacijama studija utjecaja na okoliš, urbanističkom planiranju, projektiranju pristupa i priključaka na energetsku mrežu, o koordinaciji i komunikaciji s nadležnim tijelima te o cjelokupnom postupku odobrenja projekta.
  • Statkraft radi na promicanju obnovljivih izvora energije više od 125 godina. Razvijamo projekte vjetroelektrana u Europi više od 20 godina. Mi smo ljudi koji su „nogama čvrsto na zemlji”.
  • Na vašoj smo strani, potpuno predani snažnom timu koji je posvećen našem zajedničkom uspjehu.