Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Developeri projekata

Tražite li odgovarajućeg partnera za proširenje svojeg poslovanja i dodatnu potporu svojim projektima? Tražimo regionalne i nacionalne developere koji će komplementarno upotpuniti naše prednosti: surađujte s nama na pronalaženju odgovarajućih mjesta i na pretvaranju ideja u projekte. Od nas možete očekivati sljedeće:

Financijski smislenu suradnju na ravnopravnoj razini

Statkraft je dobro financirana te financijski stabilna i pouzdana norveška državna tvrtka (investicijska kategorija AS&P) sa sjedištem u Hrvatskoj i 19 drugih zemalja. Već 125 godina radimo na promociji obnovljive energije te razvijamo subvencionirane projekte širom svijeta.

OLE MARTIN WOLD

Pomoć u slučaju neočekivanih poteškoća

Imate projekt i nailazite na neočekivane poteškoće na putu do ostvarenja ciljeva? Zajedno s vama pomažemo projektu da ide naprijed − koristimo se svojom stručnošću i iskustvom kako bismo postigli ambiciozne ciljeve i s vama ostvarili odnos po načelu „ja pobjeđujem − ti pobjeđuješ”. Statkraft ima ulogu developera projekata s dubokim razumijevanjem razvojnih problema i glavnih rizika, što nam omogućava da prepoznamo i upravljamo svim problemima koji se mogu pojaviti.

Akvizicije i preuzimanja

Statkraft je zainteresiran za prilike i mogućnosti kupnje novih projekata solarnih i vjetroelektrana u različitim fazama razvoja koji mogu dopuniti naš portfelj te koji se mogu uklopiti u našu strategiju i ciljeve. Statkraft može pružiti priliku za partnerstvo lokalnim developerima koji namjeravaju prodati svoje projekte ili s udrugama koje traže financijsku ili tehničku podršku.

Statkraft je pouzdan partner koji projekte u koje ulaže čini izvedivima. Ovisno o prilici, spremni smo istražiti različite alternative suradnje da bismo pronašli pravu ravnotežu u inicijativama koje bi nam mogle biti zanimljive.